Ritningar

 

Det har inte varit de lättaste, att komma fram till hur vi vill ha vårt hus. På vår första ritning så hade vi köket i andra ändan av huset med så här blev den slutliga ritningen.
Vi kommer behålla så mycket vi kan av ladans själ och känsla. Den gamla grova timmerkonstruktionen som håller upp taket kommer finnas kvar, något som ställt till våra planer ibland när de kom där vi ritat in fyrsen i köket eller mitt där vi tänkt ha ett fönster. Nu har vi tillslut kommit fram till en bra plan!
 
 
Det är ganska svårt att förstå hur de kommer se ut på den stora ytan så vi köpte tejp och la ut för att få en känsla av att här är väggarna, här blir ett fönster och där en dörr, nåt som underlättade.
 
 
 
 
Takhöjden i huset kommer bli 3,5m och det kommer bli en stor öppen planlösning i mitten av huset där det både blir ett stort matbord, soffgrupp och kök. Vi kommer behålla båda portarna som finns i ladan och sätta in glaspartier som kommer skjutas in i väggen som ni kan se på ritningarna längst upp och på baksidan av ladan  kommer detta vara en del av vår utsikt, Magiskt!
 
 
 [ Gillar du vad du läser så klicka gärna på hjärtat ]
Lada - Rydegård - om gården - renovering - ritningar