Årets odling är påbörjad!

Förra året var första året vi odlade på riktigt, vi förkultiverade lite och direktsådde mycket för vi skulle göra de enkelt och inte lägga ner för mycket tid.
 
 
Vi fick bra med skörd trots en väldigt varm sommar men i år vill vi odla mer!!!
 
 
Just nu har vårt köksfönster i lägenheten förvandlats till ett liten uppdrivnings del, först hade vi fönsterkarmen full.. Sen blev de fullt där och mer frön skulle sättas så nu har vi gjort en liten provisorisk bänk innanför så alla bebisarna får plats.
 
 
I förra veckan satte jag våra bönor, pumpor, squash, kål och en massa blommor och la plastfolie över och ställde även ett odlingstråg över någon för de va dåligt med plats och jag tänkte att de tog lite tid innan de kom upp. Men i onsdags fick jag värsta choken när jag kom ut i köket och såg att de var som en explosion från jorden och stackarna som stått under plasttråget låg helt platta och ljusa längs jorden.. Oops..
 
 
 
Idag, lördagmorgon ser de ut så här..
 
 
 
Vi tog egna frön från mycket förra året bland annat våra bönor och vilken kraft där är i dem. Jag hade kvar köpta från som vi satte förra året och satte även dom nu, de är ju bra kraft i dem också men inte alls samma som i våra egna.
 
 
Så nu har vi bönor, sockerärtor, tomat, gurka, vattenmelon, olika pumpor och squash på G och även en massa blommor. Nu är bara frågan om allt får plats i trädgårdslandet??!!