Kvällsprojekt på Rydegård

Vi har pratat om att bygga ett växthus sen första året vi började odla på gården men sagt varje år att de är för mycket jobb och tid.

(null)

Men detta året kände vi att nu är de dags att ge tomaterna en riktigt bra miljö att utveckla stora fina tomater i. Speciellt eftersom  vi har så många plantor detta åtet för alla frön jag satte tog sig. 

(null)

I går kände vi att de va dags, så sen eftermiddag börja vi rita på hur vi skulle ha växthuset. Tanken var först att bygga ett fristående växthus men de blåset typ 200 dagar om året från samma håll och ofta starka vindar så vi kände att vi gick på tanken vi haft i flera år att bygga mot väggen till grisstallen.

(null)

(null)

Detta året bara ett provisoriskt växthus vår tanke är att bygga ett stort växthus i framtiden där gamla boningshuset står. Vi hade fönster stående som vi hade till bolmsterkylen i min blomsterbutik, så nu kom dom till användning!

(null)

(null)

Så här långt kom vi igår, de började bli mörkt vid halv elva så då va de dags att packa ihop så idag ska vi lösa sidan där vi ska ha en dörr och taket om de slutar regna...

Snart har vi ett växthus!!!!